tuotteet ja palvelut

Tietokoneet: Palvelimet, pöytäkoneet, kannettavat ja tabletit. Lähes kaikki merkit saatavilla, mukaan lukien Applen tuotteet.

Puhelimet: Android -puhelimet ja Applen tuotteet löytyvät hyllystämme suosituimpien mallien osalta. Nopea toimitus tilaustuotteiden osalta. Meiltä myös liittymät.

Tulostimet ja oheistarvikkeet: Skannerit, printterit, kopiokoneet ja monitoimilaitteet suoraan hyllystä.

Ohjelmistot: Windows- Linux- ja Apple-ohjelmistot jokaiseen tarpeeseen. Myös ammattikäyttösovellukset ja kirjanpito-ohjelmistot.

Asennus ja ylläpito: Toimitamme tilatut tuotteet suoraan tilausosoitteeseen ja asennamme kaikki valmiiksi ohjelmistoja myöten. Virustorjunta kuuluu automaattisesti pakettimme hintaa. Ylläpito tarvittaessa 24/7 asiakkaan ohjelmistoille ja laitteille.

Palvelintila: Luotettavat ja varmennetut serverihotellipalvelut.

Ohjelmisto- ja laitteistotuki: Tarvittaessa jopa 24/7 avoinna oleva puhelintuki, jossa voimme etäyhteyden avulla ratkaista kiireellisiä ongelmatapauksia laitteistoissa ja ohjelmistoissa.

Kotisivut: Teemme toiveiden mukaiset, yksilölliset kotisivut yrityksille.
Tilaaja voi maksaa hankinnat kerralla, tai tehdä kuukausisopimuksen, jonka kokonaisuus ja hinta koostuu toimitetuista laitteista, ohjelmistoista ja niiden mahdollisesta asennuspalvelusta, sekä puhelintuesta. Takaamme, että hinnoittelumme on markkinoiden alhaisimpia ja laatu on aina erittäin korkea. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja. Kartoitamme tilanteesi ja teemme sinulle yksilöllisen tarjouksen, joka varmasti on sinulle mieleinen.