asiakkaat

Tässä muutamia tyytyväisiä asiakkaitamme, jotka haluavat jakaa kokemuksensa Konttorikulma Oy:n kanssa tekemästään yhteistyöstä.

“Yrityksemme laitekanta oli uusimisen edessä ja otin yhteyttä Konttorikulmaan, jos sieltä löytyisi uudet kannettavat sopuhintaan. Päädyimme uusimaan koko laitekantamme puhelimia myöten ja nyt meillä on täydellisesti toimiva kokonaisuus toimistossamme ja henkilöstön ei tarvitse enää tuskailla toimimattomien koneiden ja ohjelmistojen kanssa. Olen enemmän, kuin tyytyväinen saamaani palveluun ja erityisesti kohteluun, jota sain pienehkön yrityksen omistajana ongelmiani ratkaistessa. Suosittelen lämpimästi Konttorikulma Oy:n palveluita jokaiselle.”

Tapio Makkonen, Tilipalvelu Makkonen Oy

 

“Olemme hankkineet kaikki laitteistomme ja tarvittavat sovellukset Konttorikulmasta. Myös serverimme backup on heillä ja voimme turvallisin mielin keskittyä sivustomme ylläpitoon ja tuotantoon. Loistavaa palvelua juuri asiakkaan tarpeisiin räätälöitynä.”

Villen Vinkit Twitterissä!

 

“Meillä on kohtuullisen kokoinen, suosittu ravintola ja olimme todellisissa ongelmissa kassajärjestelmiemme kanssa. Tilaukset eivät menneet keittiöön ja laskuissa oli epäselvyyksiä. Hankimme Konttorikulmasta kassajärjestelmät, jossa tarjoilija syöttää tilauksen suoraan tabletilta ja kaikki aikaisemmat ongelmat ratkesivat saman tien. Saamme myös puhelintuen hädän tullessa erittäin edulliseen hintaan ja näin kokonaisuus ei ollut millään tavalla kohtuuton investointi. Kuukausimaksullinen, ilman mitään ylimääräistä osa-aluetta sisältävä palvelupaketti toimituksineen oli onnenpotku ravintolallemme.”

Heikki Timonen, ravintoloitsija, Tampere

 

“Otimme käyttöön Konttorikulman räätälöimään ajoaikaseuranta- ja matkakorvausjärjestelmän myyjillemme. Se osoittautui loistavaksi ratkaisuksi ja nyt sihteerimme ja myyjämme voivat keskittyä olennaisempiin työtehtäviin ja yrityksemme on vapauttanut resursseja asiakkaiden palvelemiseen matkalaskujen ja niiden seurannan osalta. Esimerkillistä toimintaa nuorelta yritykseltä rakentaa näinkin pienelle yritykselle oma palvelu järkevällä kustannuksella.”

Kimmo , yrittäjä